h

SP steunt petitie afschaffing 25 euro grofvuil

9 juni 2021

SP steunt petitie afschaffing 25 euro grofvuil

Foto: Wijkbewoner Blauwe Kei

Terwijl de mannen en vrouwen van afvalservice hard werken en hun best doen blijven de wijzigingen in het afvalbeleid sinds 2021 de gemoederen bezighouden. SP Breda was fel tegen het vragen van 25 euro voor het ophalen van grofvuil. Het college hield voet bij stuk dat het niet anders kon. Afvaldumpingen zijn schering en inslag en lijken nog frequenter voor te komen dan voorheen. Ook de wachttijden bij de milieustations nemen niet zienderogen af.

De SP steunt de inwoners van Breda en is blij met Olga Voeten en haar initiatief om een petitie te starten tegen het huidige afvalbeleid. De teller staat bij het schrijven van dit artikel al op bijna 3.500 handtekeningen. Binnen een paar dagen een groot succes. Veel Bredanaars, in alle wijken, ergeren zich aan het afvalbeleid en de dumpingen.

SP Breda steunt dan ook de oproep om het ophalen van grofvuil weer gratis te maken en dit besluit snel naar de afvalhoop te sturen.

Teken de petitie via https://petities.nl/petitions/grofvuil-ophalen-in-breda-gratis

U bent hier