h

Toekomst Ariba dagbesteding op de tocht?

30 oktober 2020

Toekomst Ariba dagbesteding op de tocht?

Foto: SP

Gisteren schreef BNDeStem over de onzekere toekomst voor dagbesteding Ariba. Eerder al heeft de SP hierover vragen aan het college gesteld, en ook nu trekt fractievoorzitter Inge Verdaasdonk aan de bel. Hoe zit het met het contract, het onderhoud en – het allerbelangrijkst – hoe wordt ervoor gezorgd dat Rino en zijn jongens bij elkaar blijven?

 

Ook wil de SP weten of het college nog steeds van plan is om een bedrijventerrein op de plek van Ariba te ontwikkelen. “De dorpsraad Bavel heeft jaren geleden al aangegeven daar niet op te zitten wachten.” zegt Verdaasdonk. “Betaalbare woningbouw zodat jongeren in Bavel kunnen blijven wonen is wat er nodig is!”

 

Foto is van voor de coronacrisis.

U bent hier