h

Afscheid van Pieter Teurlings als fractiemedewerker

25 november 2019

Afscheid van Pieter Teurlings als fractiemedewerker

Foto: SP

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de SP op 31 januari 2020, zal afscheid worden genomen van Pieter Teurlings als fractiemedewerker. Ruim negen jaar geleden kwam hij bij de fractie en bouwde mee aan het sterke netwerk van de partij in met name Breda-Noord. Pieter Teurlings is ook één van de drijvende krachten achter de succesvolle doorstart van Buurthuis Geeren Noord en het behoud van de wipkip in de Grote Houw in Heusdenhout. “Pieter is in al die jaren echt uitgegroeid tot een bekend gezicht van de SP in de stad”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet al die jaren en wensen hem veel succes met al zijn andere werkzaamheden waar hij nu meer tijd voor krijgt. Het zal wennen zijn om Pieter niet meer op het stadhuis te zien, maar gelukkig blijft hij actief voor onze partij!”

U bent hier