h

In gesprek met kandidaat-partijvoorzitters Visscher en Van Lunteren

10 oktober 2019

In gesprek met kandidaat-partijvoorzitters Visscher en Van Lunteren

Foto: Radim Mazanek

Op woensdagavond 9 oktober had SP Breda de eer om de kandidaten te mogen ontvangen voor het partijvoorzitterschap. Jannie Visscher uit Eindhoven en Patrick van Lunteren uit Breda doen beiden een gooi naar deze functie. “Een volle zaal met vele tientallen SP’ers uit de hele regio kwam bijeen en luisterden naar de plannen van onze kandidaten en stelden waardevolle en scherpe vragen aan hen.” blikt voorzitter Michel Verschuren terug. Beide kandidaten straalden optimisme voor de toekomst uit. Onder leiding van SP’er van het eerste uur Nico Heijmans vertelden zij over de sterke kanten van onze partij en het goede verhaal dat wij hebben. Beiden willen onze afdelingen versterken, eensgezindheid bevorderen en een vruchtbare wisselwerking tussen de landelijke partij en de afdelingen. Hoewel er veel overeenkomsten waren over de koers lieten de antwoorden in de vragenrondes ook duidelijke verschillen zien tussen de kandidaten.

De komende vijf weken zullen de kandidaten door heel Nederland rondgaan en in vele afdelingen hun eigen verhaal voor de toekomst van onze partij houden en welke rol zij voor zichzelf zien weggelegd.

Foto’s Radim Mazanek

Foto: Radim Mazanek

Foto: Radim Mazanek

Foto: Radim Mazanek

U bent hier