h

Teamdag bestuur en fractie: Klaar voor een hete herfst!

10 september 2018

Teamdag bestuur en fractie: Klaar voor een hete herfst!

Foto: SP

Bestuur en fractie van SP Breda kwamen zondag samen in ’t Houwke in Heusdenhout voor een gezamenlijke teamdag. Aan het begin van het nieuwe politieke seizoen, werd er besproken wat er op organisatorisch en politiek vlak allemaal te doen staat. “Juist voor een actiepartij als de onze, is het van groot belang dat niet alleen de fractie, maar ook de organisatie staat als een huis”, zegt afdelingsvoorzitter Michel Verschuren. “Ik kijk er naar uit om samen de strijd aan te gaan tegen dit VVD-college dat wil bezuinigingen op alles wat ons lief is, van de zorg tot en met de sociale wekvoorziening. Het wordt een hete herfst en wij zijn er klaar voor!”

Reactie toevoegen

U bent hier