h

SPeeddaten druk bezocht

6 september 2018

SPeeddaten druk bezocht

Foto: SP

Woensdagavond organiseerde SP Breda een voor iedereen toegankelijke avond om te SPeeddaten. Leden van fractie en bestuur zaten ieder aan een tafeltje om de circa 50 aanwezigen meer uitleg te geven over wat SP Breda zoal doet op een bepaald onderwerp.

Denk daarbij aan thema’s als zorg, werk en inkomen maar ook bijvoorbeeld de redactie van ons maandelijkse blaadje Slagkracht. Daarnaast was ook Vluchtelingenwerk te gast om te vertellen over het goede werk wat zij in Breda allemaal doen. “Een zeer geslaagde avond waarbij wij zowel leden als niet-leden enthousiast hebben gemaakt voor het vele en diverse werk wat we in Breda allemaal verzetten”, blikt afdelingsvoorzitter Michel Verschuren tevreden terug. “Veel mensen gaven aan ook actief te willen worden. Dat maakt ons als afdeling alleen maar sterker en daarmee Breda eerlijker en socialer!”

Reactie toevoegen

U bent hier