h

SP komt actievoerende agenten donuts brengen

10 september 2018

SP komt actievoerende agenten donuts brengen

Foto: Dirk Uijl

Maandag 10 september zijn leden van de SP Breda - heel toepasselijk - donuts komen brengen om de actievoerende agenten een hart onder de riem te steken. De politie is van plan om van 14 tot en met 16 september alleen bij spoed uit te rukken. Zij doen dit om hun eisen kracht bij te zetten. SP raadslid Dirk Uijl: “De agenten eisen dat zij hun werk veilig en gezond kunnen doen, daar een fatsoenlijk salaris voor ontvangen en dit kunnen doen zonder dat hun privéleven er aan onderdoor gaat. Het is eigenlijk te bizar voor woorden dat zij dit moeten eisen, laat staan dat ze er voor moeten staken. Dus om de mensen dag en nacht voor ons klaarstaan te steunen, hebben we ze vandaag iets lekkers aangeboden.”

Reactie toevoegen

U bent hier