h

Dag van de Arbeid

1 mei 2018

Dag van de Arbeid

Foto: SP

Vandaag is het 1 mei, de Dag van de Arbeid. Aanstaande zondag viert SP Breda naar aanleiding van de Dag van de Arbeid haar Dag van het Socialisme. Op deze middag willen we de staat van links en in het bijzonder de SP bespreken. Welke uitdagingen liggen er voor ons? Denk en debatteer vooral mee. We zien je graag op 6 mei om 13:00 uur in het Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12, Breda

Programma: 

Op zes mei viert SP Breda naar aanleiding van Dag van de Arbeid (1 mei) haar Dag van het Socialisme. Op deze middag willen we de staat van links en in het bijzonder de SP bespreken. Welke uitdagingen liggen er voor ons? Denk en debatteer vooral mee. We zien je graag op 6 mei om 13:00 uur in het Belcrumhuis.

Programma:
Voorzitter Michel Verschuren zal kort iets vertellen over de SP afd. Breda en de uitdagingen waarvoor ze dit moment voor staan.

Cis Heerkens en Piet Meertens van het Mondiaal Centrum Breda zullen een presentatie houden over de Bed, Bad en Brood-voorziening in Breda. (https://mondiaalcentrumbreda.nl/)

Willem Bos, Amsterdamse socialist - schrijft regelmatig voor Grenzeloos - houdt een inleiding over de beperkte aantrekkingskracht van de SP op jongeren, terwijl in het buitenland Corbyn en Sanders het juist erg goed doet bij jongeren (https://www.grenzeloos.org/?language=nl).

En tot slot houdt de Tilburgse anarchist en blogger Peter Storm een verhaal over het belang van 1 mei. (https://www.ravotr.nl/)

Reactie toevoegen

U bent hier