h

Werk aan de Wijk gered

15 maart 2018

Werk aan de Wijk gered

Foto: SP

Donderdagavond heeft een meerderheid van de raad ingestemd met het voorstel om Werk aan de Wijk ook voor de toekomst te behouden. “Werk aan de Wijk is een sterk merk en erg geliefd onder zowel werknemers als bewoners”, zegt SP-lijsttrekker Bas Maes. “Voor de SP staat als een paal boven water dat het goede werk in de wijk moet blijven bestaan. Bovendien moet het merk Werk aan de Wijk behouden blijven. Daarmee heeft een meerderheid van de raad vandaag ook ingestemd.”

Maar er wordt ook al drie jaar geprobeerd meer uit Werk aan de Wijk te halen dan nu het geval is. Een aantal partijen probeerden een besluit opnieuw een jaar vooruit te schuiven. Maes: “Om de toekomst van Werk aan de Wijk te garanderen, moet men mee gaan draaien in de bestaande werkwijze van de thematafels. Om naast activering ook dat goede werk in de wijk te garanderen, wordt er daarvoor 400 duizend euro extra vrijgemaakt. Er is dus geen enkele reden om de boel onnodig op te houden. Aan de slag.”

Reactie toevoegen

U bent hier