h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Tuinzigt.

10 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Tuinzigt.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Met de woningcorporaties maakte SP-wethouder Patrick van Lunteren een eind aan de explosief stijgende huren. Hierdoor bleven veel huizen betaalbaar. Samen met buurtbewoners streden we – met succes! - voor een muurschildering ter nagedachtenis aan de veel te vroeg overleden kickbokslegende Ramon Dekkers. Dankzij de inzet van SP, maar vooral van de buurtbewoners zelf, kon De Nieuwe Meidoorn open blijven en is het weer de woonkamer van de wijk geworden. Boykes Speelhoeve werd opgeknapt en het centrale plein wordt binnenkort aangepakt!  

Reactie toevoegen

U bent hier