h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor studenten.

12 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor studenten.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Huisjesmelkers en pandjesbazen maken misbruik van het tekort aan woningen voor studenten. Ze proppen normale rijtjeshuizen vol en vragen hiervoor vaak de hoofdprijs. Ook voor omwonenden is het niet altijd een pretje als het merendeel van de huizen in de straat wordt omgebouwd voor kamerbewoning. We scherpten daarom de regels voor kamerbewoning aan, maar niet voordat we afspraken ook 1.000 extra studentenwoningen te bouwen. Door een groter aanbod kan de gemiddelde prijs naar beneden, voorkomen we overlast en nemen we huisjesmelkers de wind uit de zeilen!

Reactie toevoegen

U bent hier