h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor het Ginneken.

2 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor het Ginneken.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Bijvoorbeeld in het Ginneken. Herhaaldelijk drong de SP samen met inwoners, aan op een oplossing voor de groeiende rattenoverlast in oude rioleringsbuizen. Inmiddels is het eindelijk zover dat dit door de gemeente en de woningcorporatie wordt aangepakt. Met de buurt hebben we ons verzet tegen de sloop van de geliefde Maycrete-woningen. In tegenstelling tot in Princenhage helaas zonder succes. Eenmaal gesloopt hebben we er samen met buurtbewoners voor gezorgd dat het inmiddels al jaren braakliggende terrein, werd opgeruimd en een tijdelijke invulling kreeg.

Reactie toevoegen

U bent hier