h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Heksenwiel.

6 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Heksenwiel.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Bijvoorbeeld in Heksenwiel, Haagse Beemden. Nadat de kwaliteit van het zwemwater van de Asterdplas voor de zoveelste keer niet voldeed, eisten we van de gemeente dat alle in het verleden beloofde maatregelen ook daadwerkelijk getroffen zouden worden. Op aandringen van de SP stemde de Gemeenteraad in met investeringen in het door leegstand geplaagde winkelcentrum Heksenwiel. Ook de eigenaar van Heksenwiel, Dela Vastgoed, dwongen we tot investeren. Samen met inwoners en winkeliers streden we - met succes! - voor de leefbaarheid in de buurt en tegen de komst van nog meer winkels bij Stada Stores. 

Reactie toevoegen

U bent hier