h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Gageldonk.

8 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Gageldonk.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Bijvoorbeeld in Gageldonk, Haagse Beemden. Buurtbewoner Peter sloot zich op in het Glazen Bushok om aandacht te vragen voor het verdwijnen van de halte aan de Merodelaan. Met het draaien van kerstplaatjes werd ook geld ingezameld voor Serious Request. Dankzij de inzet van de SP maar vooral omwonenden, maakte Buurthuis Gageldonk (voorheen De Beemdentil) na jaren van stilstand een doorstart en is het inmiddels weer de woonkamer van de buurt. Samen met inwoners en winkeliers streden we – met succes! - voor de leefbaarheid in de buurt tegen de komst van nog meer winkels bij Stada Stores.

Reactie toevoegen

U bent hier