h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor de Wisselaar.

16 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor de Wisselaar.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Met de woningcorporaties maakte SP-wethouder Patrick van Lunteren een eind aan de explosief stijgende huren. Hierdoor bleven duizenden huizen betaalbaar die anders voor veel mensen niet meer te betalen zouden zijn. Sociale huurwoningen die verkocht of gesloopt dreigde te worden hebben we weten te behouden. Samen met bestuur en vrijwilligers streden we – met succes! – voor het behoud van kinderboerderij Parkhoeve voor Breda-Noord. Op initiatief van de SP droeg de Gemeenteraad de Gemeente op om het voortbestaan van de kinderboerderij te garanderen! 

Reactie toevoegen

U bent hier