h

SP Breda maakt het verschil. Ook in Schorsmolen.

14 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook in Schorsmolen.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. De omwonenden van het overlastgevende hostel Night Flight stonden we bij in hun strijd. Samen dwongen we regelgeving - en de handhaving daarop! - af bij de gemeente. Inmiddels zijn er maatregelen getroffen die ervoor moeten zorgen dat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Met zijn bakfiets is wok-kok Radim Mazanek een graag geziene figuur in de Schorsmolen. Hij zorgt voor sociaal contact en daarmee veiligheid. We stonden hem met succes bij in zijn strijd tegen de gemeente die hem het werken onmogelijk dreigde te maken.

Reactie toevoegen

U bent hier