h

Harde confrontatie met VVD tijdens Media Debat

4 maart 2018

Harde confrontatie met VVD tijdens Media Debat

Foto: SP

Vanavond om 20 uur is het grote Breda Media Debat 2018 om 20 uur te zien op BredaNu. De opnames van dit debat wat een samenwerking is van BredaNU, BredaVandaag en BN/DeStem vonden gisteren plaats in het restaurant van verzorgingshuis St. Elizabeth. SP-lijsttrekker Bas Maes gaat hierin keihard de confrontatie aan met de VVD. Maes: “De tijd van oude politiek en gestolde belangen waarbij deals gesloten worden op haringparty’s buiten het zicht van Bredanaars is voorbij. Onder SP-wethouder Patrick van Lunteren zijn bewoners meer en meer betrokken bij de besluitvorming in hun stad. Die bevlogen geest krijgt niemand meer terug in de fles. Ook de VVD niet!"

Foto Radim Mazanek

Reactie toevoegen

U bent hier