h

Even voorstellen: Adi Vranac

16 maart 2018

Even voorstellen: Adi Vranac

Foto: SP

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018, stellen onze kandidaat-raadsleden zich kort aan je voor. Daarnaast nemen ze je mee naar de favoriete plek in hun buurt en vertellen ze je waar zij de komende jaren – in de raad en op straat! - samen met de inwoners van Breda voor gaan strijden. Ditmaal is Adi Vranac aan het woord, student, ondernemer en de nummer 9 van onze kandidatenlijst.

1. Wat moet de kiezer over jou weten? Mijn naam is Adi Vranac, 23 jaar en ik woon thuis bij mijn ouders in de Haagse Beemden. Ik ben momenteel bezig met afstuderen en ik hoop na mijn zomer te kunnen starten met de premaster rechtsgeleerdheid. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd bezig met mijn eigen onderneming, waarbij ik starters en studenten help om daadwerkelijk te starten met hun bedrijfjes. Ik ben inmiddels al ongeveer 3 jaar lid. Sinds april 2017 ben ik algemeen bestuurslid en contactpersoon van onze mooie ROOD-afdeling.

2. Wat is jouw favoriete plek in de buurt van waar je woont? Het Moerenveldje. Dit is een plek waar de jeugd kan voetballen in de kooi, maar ook kan spelen op een speelplaats en buitenspelletjes kan spelen op het grotere veld en aan het water. Mijn oude basisschool gebruikte deze plek om leuke dingen te doen als het lekker weer was. Ik kom hier regelmatig met vrienden om een balletje te trappen.

3. Waar ga jij de komende jaren voor strijden? Ik vind het belangrijk dat alle groepen van de samenleving betrokken worden met beleid dat voor hun relevant is. Ik wil mij daarom inzetten voor de jongeren van onze stad. We zijn niet voor niets de leukste studentenstad van Brabant! Daarnaast vind ik het ook van belang dat wij statushouders blijven helpen om hun draai te vinden in onze maatschappij, door onder andere projecten als Buddy to Buddy.

U bent hier