h

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Bavel.

4 maart 2018

SP Breda maakt het verschil. Ook voor Bavel.

Foto: SP

Heeft u de SPeld al zien staan in de straat? Deze zal de komende weken op diverse plaatsen opduiken waar SP Breda - samen met de mensen! - het verschil heeft gemaakt. Bijvoorbeeld in Bavel. Inwoners maakten zich zorgen over de komst van een geitenstal. SP stelde Kamervragen en wist dit samen met andere partijen op provinciaal niveau te voorkomen. Door een gebrek aan geschikte woningen worden veel ouderen en jongeren vaak gedwongen uit Bavel te verhuizen. De SP verzette zich tegen de zorgwoningen van Martha Flora à 8.000 euro per maand voor de elite. Op woonbeleid vond een trendbreuk plaats: voor het eerst in vele jaren worden er weer betaalbare woningen voor lage- en middeninkomens bijgebouwd zodat ook de eigen jeugd in Bavel een mooi huis kan vinden. 

Reactie toevoegen

U bent hier