h

SP Breda in Heuvel en Princenhage

25 februari 2018

SP Breda in Heuvel en Princenhage

Foto: SP

Zaterdag was SP Breda op campagne in de Heuvel en in Princenhage. Zo’n twintig SP’ers stonden op de winkelcentra en trokken de buurt in om huis-aan-huis mensen op te roepen SP te gaan stemmen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ondanks dat de Heuvel en Princenhage totaal verschillend zijn, zag SP-lijsttrekker Bas Maes wel overeenkomsten: “Misschien zijn de verkiezingen nog te ver weg, maar meer dan andere jaren zeggen mensen niet te gaan stemmen.  Je ziet dat de wijze waarop de gevestigde partijen er het afschaffen van het referendum doorheen gedrukt hebben, veel kwaad bloed heeft gezet. Wij overtuigen mensen er graag van dat niet stemmen geen oplossing is tegen de arrogantie van de macht. SP stemmen wel!”

Foto's door Paul Marijnissen

Reactie toevoegen

U bent hier