h

Hologram Lilian Marijnissen trapt campagne in Breda af

20 februari 2018

Hologram Lilian Marijnissen trapt campagne in Breda af

Foto: SP

Als hologram sprak SP-leider Lilian Marijnissen gisteren op vier poppodia tegelijk, waaronder de MEZZ in Breda. Samen met een zaal vol actieve SP’ers gaf zij het startsein voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Ook Bas Maes, lijsttrekker voor de SP in Breda, sprak het publiek toe: “De vraag bij deze verkiezingen is: wie is er de baas in Breda? Zijn dat de multinationals die de winkelopeningstijden er doorheen drukken? Zijn dat graaiende zorgbestuurders die meer dan twee ton per jaar binnen harken? Zijn dat betweterige bestuurders op het stadskantoor? Of zijn dat al onze inwoners en ondernemers die zelf opstaan en samen de strijd aangaan? Samen met ons. Daarom maken wij het verschil. Daarom SP Breda!”

Foto door Radim Mazanek

Reactie toevoegen

U bent hier