h

Nieuwjaarsreceptie SP Breda

Breda van iedereen

5 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie SP Breda

Foto: SP

Donderdagavond vond de Nieuwjaarsreceptie van SP Breda plaats in de Lutherse Kerk in Breda. Naast dat er alle gelegenheid was voor leden, sympathisanten en politieke vrienden om bij te kletsen, waren er ook een aantal officiële momenten. Bas Maes, lijsttrekker voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen, presenteerde het verkiezingsprogramma genaamd ‘SP Breda – Maakt het verschil’. Afdelingsvoorzitter Michel Verschuren ging in zijn toespraak in op de ‘gewone Nederlander’ en wie dat dan wel niet zou moeten zijn. Het was een goed verzorgde, drukbezochte en zeer gezellige avond. Ook via deze weg nogmaals dank aan de organisatie.

Foto’s Radim Mazanek en Paul Marijnissen   

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier