h

SP-leden stemmen in met verkiezingsprogramma

7 december 2017

SP-leden stemmen in met verkiezingsprogramma

Foto: SP

De SP-leden in Breda hebben gisteren unaniem ingestemd met het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Nadat de leden vorige maand al het eerste concept hadden voorzien van commentaar en aanvullingen, kwamen er ook op het tweede concept tal van wijzigingsvoorstellen. “Een groot deel daarvan is overgenomen waardoor het programma nog beter is geworden!”, zegt Bas Maes in zijn rol als voorzitter van de programmacommissie. “Ook de inbreng vanuit inwoners en organisaties zorgt ervoor dat dit verkiezingsprogramma zowel voor als door Breda geschreven is.” De komende weken zullen de aangenomen en overgenomen wijzigingsvoorstellen verwerkt worden tot een mooi uitgewerkt document. Eind deze maand zal SP Breda dat presenteren aan de inwoners van Breda.

Reactie toevoegen

U bent hier