h

SP Breda steunt stakende juffen en meesters

13 december 2017

SP Breda steunt stakende juffen en meesters

Foto: SP

Stakende juffen en meesters uit het primair onderwijs die dinsdag de actiebijeenkomst in Pathe Breda bezochten, konden wederom rekenen op de steun van SP Breda. Op 5 december verliep het ultimatum van het PO-front aan Minister Slob voor 1,4 miljard euro voor het basisonderwijs. Het kabinet weigert echter om voldoende geld uit te trekken voor goed onderwijs en een fatsoenlijk salaris voor basisschoolleraren. “Met pijn in het hart legde zij daarom opnieuw het werk neer”, zegt SP-afdelingsvoorzitter Michel Verschuren, zelf ook leraar. “In hun strijd voor minder werkdruk en meer loon, steken wij hen graag een hart onder de riem.  En natuurlijk hebben we ook wat lekkers bij ons.”

Reactie toevoegen

U bent hier