h

Jaarlijkse Kerstboomactie weer groot succes

18 december 2017

Jaarlijkse Kerstboomactie weer groot succes

Foto: SP

Zoals ieder jaar rond deze tijd, stond SP Breda zaterdag op de Grote Markt met een mooi versierde kerstboom. Daar schreven voorbijgangers hun kerstwens op een kaartje en hingen deze vervolgens in de boom. Voor de liefhebbers was er ook nog een bekertje warme chocolademelk met een chocolade kerstkransje. De wensen zijn zeer uiteenlopend, van wereldvrede tot aan lokale thema’s. "Voor ons is de jaarlijkse kerstboomactie één van de vele manieren om met mensen in gesprek te gaan over wat er leeft”, zegt SP’er Paul Marijnissen. “Sommige wensen zijn heel concreet en daar gaan we direct mee aan de slag. Een wens als wereldvrede zal iets meer tijd kosten maar we doen ons best!”

Foto’s door Radim Mazanek en Heleen van der Most

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier