h

Inzamelen eerste 1.000 steunbetuigingen referendum gestart

17 december 2017

Inzamelen eerste 1.000 steunbetuigingen referendum gestart

Foto: SP

Na de aankondigen van het referendum met betrekking tot het vrijgeven van de winkelopeningstijden, zijn SP Breda en partij BOB direct over gegaan tot het inzamelen van de benodigde 1.000 steunbetuigingen voor het inleidend verzoek. Dit doen de partijen zowel online via een petitie als via formulieren (zie onderstaand). "De teller staat na amper een dag al rond de honderd digitale en papieren steunbetuigingen!", zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Maar er is dan ook haast geboden om het referendum al op 21 maart te kunnen organiseren. Ik roep iedereen op - zowel voor- als tegenstanders van het vrijgeven van de winkeltijden! - om de petitie te steunen en zoveel mogelijk andere mensen ervan te overtuigen hetzelfde te doen."

Actief meehelpen? Download onderstaand formulier en vraag je vrienden, familie en buren ook te tekenen. Ingevulde lijsten kunnen gemaild worden naar breda@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier