h

Boi Boi Huong geïnstalleerd als burgerraadslid

7 december 2017

Boi Boi Huong geïnstalleerd als burgerraadslid

Foto: SP

Donderdagavond is tijdens de raadsvergadering Boi Boi Huong geïnstalleerd als burgerraadslid voor SP Breda. Het reglement biedt iedere fractie de mogelijkheid om naast gekozen raadsleden, ook burgerraadsleden ter ondersteuning aan te stellen. In de praktijk komt het erop neer dat zij feitelijk dezelfde werkzaamheden verrichten als gewone raadsleden. Het enige verschil is dat zij geen stemrecht hebben tijdens de raadsvergadering. “Wij zijn blij met Boi Boi als versterking van onze raadsfractie”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Op deze manier kan zij alvast haar steentje bijdragen en bovendien wennen aan de raad voordat zij in maart na de verkiezingen als volwaardig raadslid aan de slag gaat!”

Reactie toevoegen

U bent hier