h

De Heerbaan is geen racebaan!

6 november 2017

De Heerbaan is geen racebaan!

Foto: SP

Op zaterdag 11 november is de SP vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur bij winkelcentrum Heusdenhout en op de Heerbaan in Breda om daar een actie te houden in verband met de verkeerssituatie. De afgelopen jaren zijn op de Heerbaan veel ongelukken gebeurd met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. In niet alle gevallen is de oorzaak achterhaald, maar voor de SP staat wel vast en krijgt daar ook berichten over, dat er structureel te hard gereden wordt. Aangezien de Heerbaan ook weinig voorzieningen kent, die automobilisten aanzetten tot langzamer rijden – de maximum snelheid is 50 km. per uur – maken de SP en bewoners zich veel zorgen over de situatie.

Tijdens deze actie, maar ook in een huis aan huis enquête in de wijk wordt aan wijkbewoners naar hun mening gevraagd. Op 28 november wordt een informatieavond in ’t Houwke (Grote Houw 227) belegd (van 20.00 tot 22.00 uur) om de uitslag van de enquête bekend te maken, in gesprek te gaan met de wijk en vervolgstappen te bespreken.

Reactie toevoegen

U bent hier