h

Het verhaal van een volhouder

19 oktober 2017

Het verhaal van een volhouder

Foto: SP

SP Breda trekt aan de bel bij de Gemeente Breda over het feit dat Radim Mazánek, straatventer van verse wokmaaltijden, wordt tegengewerkt door de dienst handhaving. Sinds zijn komst naar Breda in 2014, heeft deze hardwerkende ondernemer uitsluitend tegenwerking van de instanties ervaren en is hierdoor meerdere malen in de problemen geraakt. “Net nu hij met de verkoop vanuit zijn bakfiets het hoofd financieel gezien boven water kan houden, is het uitgerekend de gemeente die hem het werken onmogelijk dreigt te maken”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Dit leidt terecht tot veel verontwaardiging onder zijn vaste klanten en ieder ander die Radim een warm hart toedraagt!”

Zie onderstaand de vragen  van SP Breda aan het College van B&W inclusief het verhaal van deze volhouder

Reactie toevoegen

U bent hier