h

ROOD Breda op Roodharigendag

4 september 2017

ROOD Breda op Roodharigendag

Foto: SP
 Zondag 3 september was, helaas, de laatste editie van Roodharigendag in Breda. De binnenstad stond in vuur en vlam met tal van activiteiten en optredens. Mede door het lekkere weer waren er tienduizenden roodharigen aanwezig om onder andere de bekende groepsfoto te maken in de Willemstraat. ROOD Breda mocht hier natuurlijk niet ontbreken. De jongerenafdeling van de SP in Breda trok daarom de stad in onder het motto 'ROOD loves RED'. Adi Vranac van ROOD Breda: "Het was voor ons een mooie gelegenheid om te laten zien dat rood 'hot' is. We hebben de kans aangegrepen om met vele nationaliteiten in gesprek te gaan en de vergelijking te trekken tussen de situatie daar en hier in Nederland. Vanuit de landelijke grote actie van ROOD tegen flexwerk werd de focus voornamelijk gezet op flexcontracten".

(Foto Heleen van der Most)

Reactie toevoegen

U bent hier