h

10 Wijken- en Dorpentour op Heusdenhout Festival

21 augustus 2017

10 Wijken- en Dorpentour op Heusdenhout Festival

Foto: SP

Na de Wisselaar, Tuinzigt en IJpelaar staat aanstaande zaterdag al weer de vierde editie van de 10 Wijken- en Dorpentour op de agenda. Ditmaal staat SP Breda niet zoals gebruikelijk met de caravan op een buurtplein, maar op het Heusdenhout Festival! "Iedere laatste zaterdag van de maand trekken we een wijk of dorp in. Met een team van vrijwilligers en experts gaan we in gesprek met mensen”, zegt SP-afdelingsvoorzitter Michel Verschuren. Allerlei vragen, opmerkingen of problemen waar mensen mee zitten kunnen ter sprake komen. “We kijken dan meteen of we hen ter plekke van advies kunnen voorzien of dat het wellicht aanleiding is om er ook politiek vervolg aan te geven.”

Op 21 maart 2018 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Dat lijkt nog ver weg maar toch is SP Breda al maanden terug gestart met deze tour langs alle wijken en dorpen binnen de gemeente. “Verkiezingstijd of niet, wij zijn natuurlijk altijd op straat te vinden”, zegt Verschuren. “De komende periode zullen echter al onze acties er mede op gericht zijn zoveel mogelijk Bredanaars te spreken over wat hen bezig houdt. Met onze acties willen we landelijk tenminste 1 miljoen mensen bereiken. Voor Breda heb je het dan over 10 duizend inwoners met wie we in 10 maanden graag het gesprek aangaan!"

Reactie toevoegen

U bent hier