h

ROOD organiseert Bullshit Bingo bij debat Voorjaarsnota 2017

22 juni 2017

ROOD organiseert Bullshit Bingo bij debat Voorjaarsnota 2017

Foto: SP
 Donderdag maakten de SP-jongeren van ROOD het debat over de Voorjaarsnota 2017 wat draaglijker door een potje Oud Hollands Bullshit Bingo te organiseren. Toeschouwers en raadsleden kregen voorafgaand aan de vele uren durende vergadering een bingokaart met daarop allemaal termen uit de categorie 'Management Bullshit' waarvan de Voorjaarsnota 2017 doordrenkt is. "Als dan een term als 'health community' of 'triple-helix-samenwerking' valt dan kunnen de aanwezigen deze afstrepen en wie het eerst een volle kaart heeft mag hard 'bullshit' roepen", legt ROOD-contactpersoon Adi Vranac uit. "Op deze ludieke manier willen we aandacht vragen voor de manier waarop dit soort stukken geschreven wordt. Laten we stoppen met allerlei nietszeggende termen en met elkaar in gewone mensentaal blijven praten. Het is al ingewikkeld genoeg!"

Reactie toevoegen

U bent hier