h

10 wijken- en dorpentour in Tuinzigt

Breda van iedereen

25 juni 2017

10 wijken- en dorpentour in Tuinzigt

Foto: SP
 Afgelopen zaterdag was het de tweede editie van de 10 Wijken- en Dorpentour van de SP. Dit keer was de caravan van de SP in de wijk Tuinzigt te vinden. Ook wethouder Patrick van Lunteren was aanwezig.  Zowel met jong als oud is gesproken over verschillende onderwerpen, waarbij direct werd gekeken of de SP te hulp kon schieten. Zo zijn er o.a. 30 km-bordjes opgehangen om een kleine bijdrage te leveren tegen de volgens bewoners onveilige situatie op de Meidoornstraat. “Van voorzieningen tot praktische zaken, alles kwam voorbij”, zegt SP-bestuurslid Adi Vranac. “Door op deze manier de buurten in te gaan, is de SP altijd op de hoogte van wat de inwoners van onze wijken dorpen echt willen!”

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier