h

SP op onderzoek uit in De Heuvel

15 mei 2017

SP op onderzoek uit in De Heuvel

Foto: SP
 Zaterdag was SP Breda op onderzoek uit in de Hudsonstraat in de wijk De Heuvel. Klachten van bewoners dat er stukken plafond naar beneden kwamen, vormden de directe aanleiding voor het bezoek. De SP heeft er in 2013 mede voor heeft gezorgd dat de huren van deze zogenaamde "schimmelwoningen" werden bevroren. Nu zijn we 4 jaar verder en staan de woningen er nog steeds. "Uit de gesprekken van vandaag blijkt dat het merendeel van de bewoners weinig klachten heeft", zegt SP-bestuurslid en bouwkundige Mario Bierbooms. "Over het algemeen reageert WonenBreburg snel op klachten. En dat is maar goed ook! Want ondanks de lage huur en het feit dat deze woningen op termijn gesloopt worden, moeten ze tot die tijd natuurlijk wel veilig bewoonbaar blijven!”

Foto Radim Mazanek

Reactie toevoegen

U bent hier