h

Raad, spreek je steun uit voor kinderboerderij Parkhoeve!

18 mei 2017

Raad, spreek je steun uit voor kinderboerderij Parkhoeve!

Foto: Kinderboerderij Parkhoeve
 Samen met onder andere PvdA en GroenLinks zal SP Breda vanavond de Gemeenteraad oproepen om steun uit te spreken voor het voortbestaan van kinderboerderij Parkhoeve in Breda-Noord. De subsidieaanvraag van de kinderboerderij werd op grond van voor het bestuur onduidelijke redenen afgewezen en zij diende hiertegen dan ook bezwaar in. Die bezwaarprocedure loopt nu maar een uitspraak kan nog wel zes weken op zich laten wachten. "Werkelijk niemand wil dat deze populaire kinderboerderij waar zoveel kinderen maar ook volwassenen plezier aan beleven, haar poorten moet sluiten", zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Juist daarom is het van belang dat we in afwachting van de procedures, al die vrijwilligers en bezoekers niet onnodig in onzekerheid laten zitten. Het woord is vanavond aan de Gemeenteraad om als volksvertegenwoordigers uit te spreken dat de kinderboerderij wat ons betreft moet blijven voorbestaan!"

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier