h

Van der Most organisatie-secretaris, Vranac algemeen bestuurslid

6 april 2017

Van der Most organisatie-secretaris, Vranac algemeen bestuurslid

Foto: SP
 Woensdagavond werden op een zeer druk bezochte ledenvergadering Heleen van der Most (22) en Adi Vranac (23) verkozen tot respectievelijk organisatie-secretaris en algemeen bestuurslid. De tussentijdse verkiezing was nodig omdat Stefan Jaspers enige tijd geleden is verhuisd naar Tilburg. Van der Most draagt de bestuursverantwoordelijkheid van ROOD over aan Vranac. Wat de verdere portefeuilleverdeling binnen het bestuur wordt, zal eerstvolgende bestuursvergadering worden besproken. "Met deze twee 'jonge honden' in het bestuur beginnen we vol energie aan de komende periode die vooral in het teken zal staan van de Gemeenteraadsverkiezingen van Maart 2018", zegt trotse afdelingsvoorzitter Michel Verschuren. "Als spreekwoord 'wie de jeugd heeft, heeft de toekomst' inderdaad waar is, dan zie ik de toekomst van de SP in Breda met groot vertrouwen tegemoet!"      

Reactie toevoegen

U bent hier