h

SP veegt haat van de straat

9 maart 2017

SP veegt haat van de straat

Foto: SP
 Na afloop van het bezoek van PVV-leider Geert Wilders woensdagmiddag aan Breda, veegde een groep actievoerders symbolisch de haat weer van de straat. "Met zijn haatzaaiende boodschap probeert Wilders hele groepen mensen tegen elkaar op te zetten", zegt initiatiefnemers en SP-raadslid René Spiegels. "Daar willen we op een positieve manier een daad tegenover stellen." De actie is uitdrukkelijk niet gericht tegen mensen die overwegen PVV te stemmen. Spiegels: "Mensen zijn terecht boos op de politiek die er niet voor hen was de afgelopen jaren. Maar Wilders is zelf verantwoordelijk voor het eigen risico in de zorg, het verhogen van de AOW-leeftijd en het tekort aan betaalbare woningen. Hij is niets meer dan een geradicaliseerde VVD'er die met zijn stemgedrag in de Kamer, zijn eigen achterban naait!"

Foto: Heleen van der Most

Reactie toevoegen

U bent hier