h

Huiskamerbijeenkomst bij Bredase kandidaat-Kamerleden SP

9 maart 2017

Huiskamerbijeenkomst bij Bredase kandidaat-Kamerleden SP

Foto: SP
Aanstaande zondag organiseren kandidaat-Kamerleden Michiel van Nispen en Bas Maes een huiskamerbijeenkomst. Dit zal plaats vinden bij Michiel thuis op de grens van de wijken Doornbos-Linie en de Belcrum. Omwonenden zijn vanaf 15 uur welkom om in gesprek te gaan over wat zij belangrijk vinden deze verkiezingen. Michiel (plek 7) en Bas (plek 21) zijn Bredase kandidaten voor de SP voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

Bas Maes: “Wij gaan graag het gesprek aan met buurtbewoners om te horen wat mensen belangrijk vinden, wat de problemen zijn en hoe we samen kunnen zorgen voor een oplossing.” Michiel van Nispen: "Ondanks deze hectische campagnetijd wil ik de tijd nemen om te luisteren naar mensen. Geen campagnebijeenkomst of lange speech, maar gewoon in mijn eigen huiskamer in gesprek met mijn buren en wijkgenoten.”

Michiel nodigt de hele buurt uit om bij hem langs te komen en met Bas en hem het gesprek aan te gaan over bijvoorbeeld de wijk, de zorg, onderwijs of werk. Vanaf 15 uur staat de koffie klaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Michiel: mvnispen@sp.nl

Graag tot dan!

Reactie toevoegen

U bent hier