h

Een goede voorbereiding...

1 februari 2017

Een goede voorbereiding...

Foto: SP
Dinsdagavond kwamen twaalf SP'ers bij elkaar in Buurthuis Geeren-Noord om voorbereidingen te treffen voor de Valentijnsacties. 2000 kaartjes, plastic zakjes en talloze snoephartjes werden professioneel samengevoegd. Onder het genot van Hollandse muziek en een drankje zat de sfeer er goed in. Binnen twee uur was de klus gepiept en zaten de SP-tassen vol met Valentijnskaartjes. Afdelingsvoorzitter Michel Verschuren is onder de indruk: "Met zo'n team, is campagne voeren een eitje, stuk voor stuk hard werkende kanjers." Campagneleider Paul Marijnissen geeft aan wat er met de kaartjes gaat gebeuren: "Op Valentijnsdag zal de SP tussen zeven en negen op Breda Station deze zoete traktatie aan de reizigers overhandigen." Zoals altijd bedanken de SP'ers het Buurthuis in Geeren-Noord voor de gastvrijheid.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier