h

Thema-avond werk en inkomen

30 januari 2017

Thema-avond werk en inkomen

Foto: SP
 Op 9 februari komt kandidaat-Kamerlid Bart van Kent naar Breda om met u in gesprek te gaan over het thema Werk en Inkomen. Een belangrijk thema voor de SP. Uit de vele gespreken in de buurten horen ze terug dat mensen zich zorgen maken over hun inkomen en oudedagsvoorziening. Veel mensen in verschillende lagen van de bevolking hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Ook het pensioen is een zorg voor velen. Niet alleen het pensioengat, maar ook de leeftijd waarop men met pensioen kan. Stelt u eens voor; een bouwvakker van 70 met de rollator naast de betonmolen, of een verpleegkundige van 71 die een patiënt van 73 uit bed moet tillen. Bent u benieuwd naar de standpunten over bijvoorbeeld de bijstand, basisinkomen, de AOW of uw pensioen, dan bent u die avond op het juiste adres. De avond vindt plaats in de Wegwijzer in Breda-Noord en de aanvang is om 20:00 u. De toegang is gratis.

Wegwijzer | Steendorpstraat 2 | Breda | 20:00 u. | toegang gratis

Reactie toevoegen

U bent hier