h

Unanieme raad steunt voorstel Kinderlintjes

11 november 2016

Unanieme raad steunt voorstel Kinderlintjes

Foto: SP
Een unanieme raad heeft donderdagavond ingestemd met het voorstel van SP Breda om jaarlijks kinderen in het zonnetje te zetten die een bijzondere prestatie hebben geleverd of zich maatschappelijk inzetten. Ook het College van B&W was enthousiast en kwam direct met het plan om naast kinderlintjes ook een kinderburgemeester aan te stellen. “Een leuke aanvulling maar over de precieze invulling gaan we het binnenkort nog hebben als raad”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Het is hoe dan ook een mooie stap richting het op de kaart zetten van Breda als kindvriendelijke stad!”

Klik op deze link voor de motie die SP Breda op dit onderwerp heeft ingediend

Reactie toevoegen

U bent hier