h

Meldpunt ATEA-alarm sluit eind juni

21 juni 2016

Meldpunt ATEA-alarm sluit eind juni

Foto: SP
Eind juni sluit SP Breda het meldpunt ATEA-Alarm. In amper twee maanden tijd zijn er dan naar verwachting ruim 50 klachten binnengekomen over de werkwijze van ATEA. SP Breda gaat die klachten verzamelen in een zwartboek en samen met verbetervoorstellen aanbieden aan wethouder Marianne de Bie (D66). Dit zal op woensdag 13 juli plaatsvinden, voorafgaand aan de laatste raadsvergadering voor het zomerreces. Na de zomer zal SP Breda de uitkomsten agenderen voor bespreking in de commissie bestuur. "De klachten die tot nu toe ontvangen zijn, hebben betrekking op vrijwel alle losse bedrijfsonderdelen van ATEA. Ze geven dus een volledig beeld en maken duidelijk waar er ruimte is voor betering", zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Langer wachten leek ons dan ook niet zinvol. We moeten liever vandaag dan morgen starten met het verbeteren van ATEA!"

Wilt u nog uw ervaringen met ATEA met ons delen? Ga dan voor 1 juli naar het meldpunt!

Reactie toevoegen

U bent hier