h

Debatavond over Brexit en de rol van Europa

21 juni 2016

Debatavond over Brexit en de rol van Europa

Foto: SP
Vrijdag 24 juni, de dag na het Brits referendum over een eventueel 'Brexit' organiseren ROOD Breda en de Jonge Democraten (de jongerenorganisatie van D66) een debat over de rol van Europa. Hoe gaan we verder na het referendum over een Brexit? Voorstander van Europese samenwerking Jacco van de Griek (Jonge Democraten) en Guide de Been (ROOD) die een meer kritisch geluid zal laten horen, leiden de discussie aan de hand van stellingen in.

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:
19:30u - Inloop
20:00u - Betoog namens JD
20:15u - Betoog namens ROOD
20:30u - Stellingen
21:10u - Pauze
21:20u - Stellingen
22:00u - Afsluiting

Locatie Boulevard, Sint Janstraat 3a, Breda - Toegang gratis

Reactie toevoegen

U bent hier