h

Buurten in de Gampel

5 juni 2016

Buurten in de Gampel

Foto: SP
Zaterdag 4 juni ging de SP Breda de straat op. Dit keer in de Gampel. Een mooie volksbuurt waar men bezig is die op te knappen. Onder andere de pleinen in die buurt worden samen met de omwonenden onderhanden genomen. Ondanks de positieve veranderingen merkten we toch ook onvrede in de buurt. Vooral automobilisten die te hard rijden, geluidsoverlast en dealers werden vaak genoemd. Wethouder Van Lunteren (SP) was aanwezig en sprak met de mensen en inventariseerden de geluiden. “Goede signalen uit de buurt, samen met de bewoners gaan de gemeente en ik kijken naar oplossingen voor de gemelde problemen. ” Aldus de wethouder met de portefeuille wijken. Ook buurtbewoner Gerrie Vermeulen was tevreden. “De Gampel is een hechte buurt, waarin men voor elkaar klaarstaat. Sinds het nieuwe Oranje-Nassauplein klaar is spelen er weer kinderen buiten, dat hebben we tien jaar niet meer gezien.” Investeringen in de buurt betalen zich zeker uit. De SP zal zich er dan ook hard voor maken om in dit stukje binnenstad de leefbaarheid te vergroten.

Naast de opmerkingen uit de buurt is de SP Breda ook aan de slag gegaan voor het Nationaal ZorgFonds. In de Gampel sprak het actieteam veel mensen die ook zuchten onder de kosten van de zorgverzekering en het eigen risico. De meesten spraken dan ook zeer graag hun steun uit voor het Nationaal ZorgFonds.  Ook je steun uitspreken voor het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico? Klik dan op deze link.

Reactie toevoegen

U bent hier