h

Zaterdag kleuren straten IJpelaar rood

11 mei 2016

Zaterdag kleuren straten IJpelaar rood

Foto: SP
Aanstaande zaterdag zullen de straten in de wijk IJpelaar in Breda rood kleuren. Tientallen actieve SP-leden uit de regio zullen dan namelijk huis-aan-huis aanbellen. Onderwerp van gesprek is de landelijke SP-campagne voor één Nationaal Zorgfonds en tegen het Eigen Risico. “Het is tijd voor het Nationaal Zorgfonds. Zonder onnodige bureaucratie en kostenverhogende concurrentie. Zonder geldverslindende reclame en zonder torenhoge salarissen voor zorgbobo’s,” zegt SP-afdelingsvoorzitter Michel Verschuren. “En we schaffen de boete op ziek zijn, het eigen risico van 385 euro af!”

Naast actieve leden uit Breda en omliggende gemeenten, komen ook landelijke SP-kopstukken de campagne ondersteunen. Onder hen Tweede Kamerlid Henk van Gerven en partijvoorzitter Ron Meyer. Verschuren: “Het belooft een mooie dag te worden waarop we zoveel mogelijk mensen vragen zich aan te sluiten bij de strijd voor goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico. Ondanks dat we in grote getalen komen zullen we helaas niet iedereen persoonlijk kunnen spreken. Aanmelden kan in dat geval ook via de site www.nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier