h

SP: Wat doet Breda met overschot zorgbudget?

7 mei 2016

SP: Wat doet Breda met overschot zorgbudget?

Foto: SP
SP Breda wil van het College van B&W weten hoeveel geld er in Breda overblijft op het zorgbudget. Dit naar aanleiding van recent gepubliceerd onderzoek waaruit blijkt dat gemeenten hierop naar schatting zeker 310 miljoen overhouden. In oktober bleek al dat ook Breda voor het zoveelste jaar op rij afstevent op een overschot op het zorgbudget. SP Breda vraagt nu wat de meest recente cijfers zijn. “Ik wil weten hoe het kan dat er ondanks fikse bezuinigingen toch weer geld overblijft”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Bovendien wil ik weten hoe dat het geld dat overblijft, opnieuw ingezet gaat worden voor de zorg. Hoe gaan we ervoor zorgen dat geld voor de zorg ook daadwerkelijk naar de zorg gaat?”

Zie hieronder de volledige set vragen die SP Breda heeft gesteld aan het College van B&W

Reactie toevoegen

U bent hier