h

Dag van de Arbeid: bloemen voor oudere SP-leden

1 mei 2016

Dag van de Arbeid: bloemen voor oudere SP-leden

Foto: SP
Zaterdag is SP Breda op pad gegaan om hun oudere leden traditiegetrouw een bloemetje aan te bieden. Zondag is het 1 mei, Dag van de Arbeid en de gepensioneerde leden hebben hard gewerkt in hun leven en verdienen de extra aandacht. Op zaterdag gebracht, want de SP gunt iedereen een rustige zondag. Zij waren het die na de oorlog de wederopbouw mogelijk maakte. Trouwe SP’ers die vaak al jaren lid zijn, ze gaan niet meer de straat op maar steunen de partij nog steeds van harte. Laten we op 1 mei stil staan bij allen die strijden voor een menswaardigere samenleving vol solidariteit, er is nog een hele wereld te winnen. Op 1 mei gaat de SP verder, zeker ook voor de ouderen. 1 mei is de dag waarop wordt begonnen met de strijd voor een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico, een recht dat de ouderen meer dan verdienen.

Foto door Peter Nuijten

Reactie toevoegen

U bent hier