h

Weblog: De innovatieve samenleving

15 april 2016

Weblog: De innovatieve samenleving

Foto: SP
Breda is een wakkere stad. Dat durf ik wel te stellen na afgelopen vrijdag. Onze super-enthousiaste EU-watcher nam mij mee naar de uitreiking van de iCapital Award. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de 2e keer georganiseerd door de Europese Commissie. Het zet steden in de spotlights die innovatie in hun stad stimuleren met als doel de leefomgeving van de inwoners te verbeteren. Onze EU-watcher had een prachtig verhaal over Breda ingediend om mee te dingen naar die prijs. Met Breda Begroot, City of Imagineers, Smart City en Robbie de Rat laten we veel vernieuwing zien. We vielen net buiten de top 9. Maar dat is lang geen schande als je ziet wie in die top 9 staan: Berlijn, Parijs, Milaan, Turijn, Wenen, Glasgow, Eindhoven en Oxford, met als Amsterdam als winnaar.

Lees hier het volledige weblog van SP-wethouder Patrick van Lunteren

Reactie toevoegen

U bent hier