h

Weblog: TOMA = voorwaarts

17 maart 2016

Weblog: TOMA = voorwaarts

Foto: SP
Het buurthuis in de Driesprong is weer open. Afgelopen vrijdag is hard gewerkt in het kader van NLdoet om het buurthuis weer bruikbaar te maken. Oude en nieuwe buurtbewoners zetten er samen de schouders onder. En dat samenwerken verbroedert. Iets waar met name de oud-bewoners van Molukse afkomst veel belang aan hechten. De Driesprong is hun wijk en het buurthuis toch ook vooral hun buurthuis. Ze delen het graag met de nieuwkomers in de wijk. Dat het buurthuis nu doorstart, is vooral de verdienste van Raffy, WonenBreburg en de wijkraad. Ze geloven erin dat het nu de juiste tijd is om het buurthuis weer open te stellen. Terug ook naar de oorspronkelijke naam, TOMA. Dat betekent Voorwaarts in het Moluks. Heel
toepasselijk.

Klik hier voor de volledige weblog van SP-wethouder Patrick van Lunteren op de site van de gemeente

Reactie toevoegen

U bent hier