h

Pegatron vertrekt uit Breda

1 maart 2016

Pegatron vertrekt uit Breda

Foto: SP
De in opspraak geraakte reparateur van iPhones Pegatron, vertrekt uit Breda. Hierdoor verliezen honderden mensen hun baan. Enkele weken terug werden al 86 mensen van de ene op de andere dag op straat gezet. Het feit dat het personeel dat hen verving slechts een contract voor een maand kreeg, deed al niet veel goeds vermoeden. "Helaas zijn die vermoedens nu bevestigd", zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Het is bijzonder triest voor al die mensen die nu hun werk kwijt zijn. Het geeft nogmaals aan dat Pegatron geen enkele maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt!"

Voor de gemeenteraadsvergadering van aanstaande donderdag heeft SP Breda het onderwerp aangemeld voor het vragenuur. 

Reactie toevoegen

U bent hier